Propozycja dań Wielkanocnych na wynos
Barszcz biały z jajkiem i białą kiełbasą – 15zł (1 litr)
Krem pieczarkowy z groszkiem ptysiowym – 15zł (1 litr)
* * *
Półmisek jajek faszerowanych – 36zł (12szt)
jajka faszerowane musem z łososia wędzonego
jajka faszerowane pastą chrzanową z szynką
jaka faszerowane pastą jajeczną z łososiem i oliwką
Schab po warszawsku faszerowany jajkiem i chrzanem 65zł (półmisek 10 porcji)
Rolada z brzucha pieczona z ziołami – 40zł (półmisek 10 porcji)
Pasztet pachnący majerankiem z marmoladą z czerwonej cebuli – 20zł /kg
Sałatka jarzynowa – 30zł/kg
Śledź po polsku z cebulką i olejem – 7zł/100g
Biała kiełbasa z chrzanem tartym – 20zl/150g
Kaczka pieczona z jabłkami i sosem z żurawiny 100zł ( całość)
Pierś z kurczęcia w sosie kurkowym – 19zł /porcja (ok.200g)
Zrazy wieprzowe z boczkiem i ogórkiem kiszonym – 18zł /porcja (150g)
Roladka z kurczęcia z serem i suszonymi pomidorami w sosie tymiankowym 22zł/porcja (180g)
* * *
Sernik z pomarańczą na kruchym spodzie – 39zł/kg (porcjowany po 150g)
Baba wielkanocna drożdżowa – 35zł/kg
Wszystkie potrawy są przygotowywane na półmiskach jednorazowych lub dostarczonych przez Państwa
Zamówienia przyjmujemy pod nr tel. 43 676 2020 do dn. 02.04.2015