Dzikie Wino logo

Atrakcje turystyczne Łodzi i okolic

By |2019-04-04T09:07:29+02:0019 marca, 2019|Aktualności|

W województwie łódzkim jest tyle atrakcji turystycznych, że można by tu spędzić kilka urlopów, a i tak nie zobaczyłoby się wszystkiego. Znajdą tutaj dla siebie coś ciekawego zarówno dzieci, jak i dorośli, miłośnicy kina oraz fascynaci historii, poszukiwacze przygód i [...]

Dzień kobiet w Dzikim Winie.

By |2018-07-13T10:14:30+02:0023 lutego, 2018|Aktualności|

W dniach 8-11 marca oferujemy Państwu specjalne menu degustacyjne w cenie 59 zł/os. Przystawka Bruschetta z pomidorami Zupa Francuska zupa cebulowa na białym winie Drugie danie Filet z kurczaka w cieście francuskim z pikantnym sosem podany na rosti z sałatą [...]

Andrzejki w Dzikim Winie

By |2018-12-12T08:22:57+01:0022 października, 2017|Aktualności|

  MENU 1. Pieczony pieróg z farszem z jelenia, kaszy i ogórka kiszonego z jeżynowym 2. Kura kukurydziana ze szpikiem wędzonym podana z czarną soczewicą i groszkiem cukrowym 3. Beza z lodami tiramisu i kawiorem kawowym 4. Risotto z białą [...]

Wielkanoc 2017 z Dzikim Winem, oferta dań na wynos

By |2017-03-30T16:30:27+02:0030 marca, 2017|Aktualności|

Święta Wielkanocne Potrawy na wynos Postanowiliśmy ułatwić Państwu organizację przyjęć świątecznych i przygotowaliśmy zestaw domowych potraw,które można u nas zamówić. Zamówienia przyjmujemy do dnia 12.04.2017 pod numerem tel. tel. 43 676 20 20,tel. 501 580 330,info@dzikiewino.com.pl BUFET ZIMNY Jaja faszerowane pasta jajeczną z łososiem [...]

Oferta Wigilijna w Dzikim Winie

By |2016-11-21T14:11:19+01:0017 listopada, 2016|Aktualności|

Wigilia dla firm. Menu nr 1 - 60zł /os. Opłatek Tradycyjna zupa grzybowa z łazankami Dorsz z pieca w migdałach w towarzystwie pieczonych ziemniaków i marchewki paryskiej Delikatny sernik z pomarańczą i bita śmietaną kawa ,herbata,woda w dzbankach lub Opłatek Barszczyk [...]

Andrzejki w Dzikim Winie 26.11.2016

By |2016-10-24T23:43:18+02:0024 października, 2016|Aktualności|

ANDRZEJKI 2016 – 135 zł/os. MENU Przystawka SMAŻONE SARDELE Danie ciepłe nr 1 : SCHAB T-BONE ,SOCZEWICA, ROMANESCO Deser MASCARPONE,BISZKOPT,CZERWONA PORZECZKA Danie ciepłe nr 2: WOŁOWINA, BATATY, BRUKSELKA Danie ciepłe nr 3: SOLIANKA DODATKOWO: ZIMNE PRZEKĄSKI BUFET SŁODKI BUFET KAWA-HERBATA [...]

Przejdź do góry