Specjalne andrzejkowe menu
Zabawa z DJ’em od 20.00
Konkursy i wróżby

Cena: 129 zł/os.

Przystawka serwowana tuż przed przyjściem gości:
Grillowany bakłażan nadziewany ricottą
z konfiturą z czerwonej cebuli

Danie Główne serwowane na talerzu:
Policzki wieprzowe sous­vide w sosie z czerwonego pieprzu
podane na makaronie grandine z kapustą kwaśną

Deser:
Delicja czekoladowa z bitą śmietaną

Przekąski serwowane na półmiskach:
– roladki mięsne (brokułowa,warzywna,grzybowa)
– roladki z łososia wędzonego z jajkiem przepiórczym
– roladki z szynki z warzywami
– roladka ze śledzia z pastą rybną
– galantyna z kurczaka lekko glazurowana
– roladka ze schabu z suszonymi pomidorami
– sałatka z salami i dynią marynowaną z zielonym pieprzem
– tymbaliki wieprzowe
– sałatka z kurczaka na słodko
– masło
– pieczywo

Przekąska serwowana około g.23:30

Pierogi z kaszą gryczaną na złoto
podane na sałatce z rukoli
okraszone cebulką

Nad ranem
Barszcz czerwony z pasztecikiem
soki owocowe,woda 1litr na osobę
kawa, herbata w bufetach
bufet słodki
owoce ,ciasta , deserki

By | 2014-10-21T16:50:32+00:00 Październik 21st, 2014|Aktualności|